The Give-Away Aptness - Pop A Top

Skäm bort dig skälv

Posted Aug. 25, 2016, 9:47 a.m. By cristina Tags: Skönhet

Det finns vissa saker som jag tycker är väldigt lyxigt att unna sig ibland och en sådan sak tycker jag är en ansiktsbehandling med peeling och lite massage och sen en härligt återfuktande kräm på det. Det är för mig något väldigt härligt och skönt.

Ser fram emot det

Planerar att gå på en ansiktsbehandling och bara njuta, det är något som jag har längtat efter så länge så det ska bli väldigt skönt  att göra det. Ja att ta en liten stund från allt som man håller på med och bara koppla av för en liten stund och verkligen skämma bort sig en stund är något som jag verkligen rekommenderar den som kan.

Man kan ju göra mycket hemma också, man kan göra som ett litet eget hemma spa för att skämma bort sig för en liten stund. Ja det är mycket som man kan hitta på som inte behöver kosta många kronor men som ger en en en härlig stund att koppla av och samla krafter.
Man kan göra egna peelings med bikarbonat eller med lite fröskal, eller man kan göra en egen ansiktsmask av avokado eller honung. Ja det finns faktist massor med härliga saker som man kan göra hemma själv som inte behöver kosta mycket som sagt.
Sen om man känner för det så kan man ju unna sig en riktigt ansikte behandling där man bara kan få njuta och ta det luft för en liten stund. Ja det finns mycket som man kan hitta på och njuta av om man tycker att det är trasigt i vardagen och man känner att man behöver en lite enstund för sig själv och bli lite ompysslad av någon annan. Ja det är härligt att det finns så mycket som man kan hitta på som kan göra att man kopplar av och stressar ner.