The Give-Away Aptness - Pop A Top

Finns så mycket nytt

Posted Dec. 31, 2017, 5:24 p.m. By cristina Tags: Nöje

Ja det kommer så mycket nytt hela tiden som man kan prova på att göra nya saker, en sak som jag har läst om på sistone är att köra skyttesimulator i stockholm. Det är något som är nytt för mug som jag inte har provat på eller som jag inte har hört talas om. Men det är säkert många som tycker att det är kul och att det finns mycket som man kan göra och hitta på. Så man kan ju kolla och se om det är något som man kan pröva på nästa gång som man vill göra något nytt och prova på något som man inte har provat på förut.

Ja hitta på nya saker är roligt

Ja det ska vara kul att hitta på nya saker och det finns ju så många saker som man kan göra och hitta på som är kul. Ja det är ju härligt att det är så att man har så många saker som man kan välja på att göra.
Så man kan ju pröva på något nytt som att spela biljard eller bowling eller att pröva någon slags simulator av något slag. Det är väldigt kul och spännande och något som kan vara väldigt kul att göra tillsammans med sina vänner och familj.
Ja det är kul när man göra något som man inte alltid gör utan att man kan prova på något annat och hitta på saker som man kanske inte trodde man skulle gilla men sen när man väl prövar på det så blir det så kul och det känns som något som man verkligen vill göra och hitta på. Det kanske blir ens nya favorit sak att hitta på och det är ju något som är härligt när det är så att man hittar något som man inte har gjort förr  men som blir en favorit.